Stormsäkring markis – en bra säkerhet när du ska ut och campa

19 maj 2020 Jenny Olsson

Att dra ut med husbilen är husvagnen för en campingtur på sommaren är något alldeles speciellt. Med en husbil eller husvagn kan man åka och stanna lite som man vill. Om man är den som är spontan kan man bara packa och sätta sig i bilen och dra iväg. Man behöver inte planera alls utan kan stanna och åka som man vill. Men den här typen av semester passar också bra för den som vill ha en strukturerad semester, då man faktiskt kan kolla campingplatser och vilka vägar man ska åka innan. Med en husbil eller husvagn har man boendet med sig och behöver inte lägga tid och kraft på att leta boende, något som ibland kan vara svårt när det är semestertider. ska man ha en chans att få ett rum eller hyra en stuga på ett populärt sommarställe ska man vara ute i väldigt god tid. 

När man ska bege sig ut på en campingtur är det bra att vara förberedd på olika sätt, inte minst mot väder och vind. Även om det inte ska bli så mycket som ett moln under semesterveckan så vet man aldrig och ibland kan det blåsa och regna rätt rejält på sommaren. Med en stormsäkring till markisen till husbilen eller husvagnen så slipper man tråkiga och onödiga utgifter. Om något går sönder under semestern är det kanske inte hela världen men det är ändå trist att lägga pengar på sådant som hade kunnat förebyggas. Med en stormsäkring så säkrar man markisen från att lyfta om det skulle komma kastvindar. Genom att man fäster markisen i rejäla fästen, förankrade i marken så minskar man risken med att markisen på något sätt ska gå sönder eller skadas. Stormsäkring Markis är ett företag som säljer stormsäkring av bra kvalitet. Deras stormsäkring passar och fungerar för både husbilar och husvagnar. Här har de lagt allt fokus på att ta fram och sälja produkter med funktion och kvalitet eftersom det är det viktigaste av allt när det kommer till sådana här produkter. I paketsatsen ingår rejäla spännband, två dämpande fjädrar som dämpar belastningen samt rejäla jordankare. Det spelar inte heller någon roll vilken typ av markis du har, den passar till alla sorter.  

På Stormsäkring Markis hittar man också många andra tillbehör, oavsett om man äger husbil, husvagn, båt eller brukar tälta. Här säljer de campingtillbehör, elprodukter, kem till husvagnar och husbilar/båtar och även hushållsprodukter som passar för camping och fritid. Här är det dessutom enkelt och smidigt att beställa sina varor och de har fri frakt för alla leveranser inom Sverige, oavsett hur mycket eller lite du handlar för. Beställer man från ett annat land tillkommer dock frakt på tvåhundra kronor. 

 

Fler nyheter