Skapa en tryggare stämning

20 oktober 2019 patrick pettersson
Skapa en tryggare stämning

Planerar du att anordna ett större event? Och är tanken att det ska serveras alkohol? I så fall kan det vara en bra idé att ha ordningsvakter på områden som bevakar tillställningen. Det är en trygghet både för dig som anordnar eventet men också för alla besökare. När det är många människor samlade på ett och samma ställe och framförallt om alkohol är inblandat är det viktigt att ha någon som kan gripa in om något händer. Det kan vara allt från att någon fått lite för mycket att dricka och behöver lämna stället till att det faktiskt blir en orolig stämning och någon behöver gripa in.

 

 

Hyr in bevakning

 

Om det är ett endagsevent kan det vara krångligt att behöva anställa någon för bara det tillfället. Då är det många gånger bättre att hyra in ett företag som sköter allting åt dig. Du kan hyra personal från ett bevakningsföretag i Göteborg. Det är ofta mycket smidigare och personalen som hyrs in är vana vid att arbeta på det sättet. Du som planerar eventet kan alltid kontakta företag som hyr personal för att diskutera hur många ordningsvakter som kan behövas. Det beror helt på tillställningens storlek. Både till yta och folkmängd. Du vill såklart att området ska kännas säkert och då är det viktigt att ha ett tillräckligt stort antal ordningsvakter så de har möjlighet att täcka upp hela området.

En eller flera dagar

 

Om du planerar att ha en minifestival eller ett event som pågår under några dagar kan du även då hyra in bevakningspersonal. Det är ett smidigt sätt för dig att skapa en trygg och säker stämning samtidigt som du slipper ordna med att själv anställa lämplig personal. Företag som hyr ut ordningsvakter har ofta lång erfarenhet inom området och är vana vid att hantera stökiga situationer om de skulle uppkomma.

Fler nyheter