Rensa ur tankarna med hjälp av ett potent tillskott

23 mars 2021 Mikael Barani

Det är dags att börja varva ned nu när helgen äntligen är i sikte. Att börja släppta taget om alla krav och bara låta både kropp och sinne sväva fritt ett tag. För det är först då som vi också kan släppa fram de energier som vi bär på och som vi kanske behöver vädras ur.
Grejen är nämligen att vi människor ofta blir som banker för missnöje och frustration. Alla de där känslorna som vi inte ger utlopp för blir en del av oss. Med tiden kan det bli riktigt svart på det inre kontot till den grad att det börjar påverka vårt agerande.

Att lära känna sig själv

Naturligtvis bär vi alla omkring på sådana här saker från barndomen. Det är liksom en del av att vara människa – när man är liten kan man inte skydda sig mot omvärlden på samma sätt om när man blir äldre. För med erfarenhet kommer också integritet. Därför är det viktigt att någon gång i livet verkligen tala ut om allt det där som vi bär omkring på inom oss. Att vädra ur vinden och låta själen sjunga.

Ett sätt att ta in detta i vardagen är genom till exempel meditation. Att lära sig att fokusera sig på sin andning ger utrymme för de där gömda tankarna att komma fram. Visst kan det kännas jobbigt, men det är också viktigt.

Här kan även CBD-olja från https://raworganics.se/ komma väl till pass. Detta tillskott har nämligen en lugnande effekt på sinnet och kan bidra till att skapa utrymme för ditt inre att komma till tals.

Oljan är dessutom laddad med antioxidanter och har djupt antiinflammatoriska egenskaper. Därför tror man också att detta hampabaserade tillskott även kan mildra effekterna av den svåra sjukdomen KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/. Kanske kan det vara något för dig, om du känner att hjärnan gärna snurrar iväg åt många olika håll under dagen. 

Fler nyheter