Pumpservice i Göteborg – en riktig askungesaga trots allt

25 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Lika bra att få det ur världen på en gång: Pumpservice handlar inte om att Askungen lämnar in sin kärra på verkstaden för besiktning. Men det förstod du säkert redan. Du är inte här för att läsa några sagor, utan att få bra information om hur du ska få rätsida på din strulande pump. 

Kanske står produktionen på företaget helt stilla? Då är du sannolikt inte road av det inledande skämtet om Askungen. Men även i krissituationer gäller det att hålla huvudet kallt och humorn intakt. Så upp med mungiporna, det här kommer lösa sig. 

 

Rak information om pumpservice

Förhoppningsvis kan lite rak information få dig på bättre humör. Pumpservice i Göteborg hittar du med fördel på följande adress: https://www.pump-pyrolysteknik.se/pumpservice-goteborg/. Om du är ägare till en pump som har slutat fungera vet du ju såklart redan hur viktig den är för din verksamhet och vad ni använder den till. 

Men om du vill hitta en supportgrupp för företagare med strulande pumpar kan du börja leta bland industriföretag som hanterar vätskor av olika slag. Livsmedelsbranschen är ett exempel. Biotekniska eller kemitekniska industrier två andra. Även vissa elektronikföretagare kan hjälpa dig med lite medkänsla inför den avstannade produktionen.

 

pumpservice - pumpar Göteborg

 

Produktionsstopp en företagares mardröm

För även om det skrivs med skämtsam ton är det faktiskt något av ett trauma för någon som driver företag, när produktionen står stilla. De ekonomiska konsekvenserna kan bli kännbara. Det gäller både för företagets ekonomi och ägarens privatekonomi – beroende på vilket skick firmans finanser befann sig i innan det fruktansvärda pumphaveriet. 

Att bygga upp ett nätverk av företagare inom liknande branscher kan vara en bra idé av flera anledningar. Inte bara för det emotionella stödet, utan även för praktisk hjälp med kontakter till bra reparatörer inom pumpindustrin. Eller rekommendationer för en helt ny pump, om din egen skulle vara bortom räddning.

Fler nyheter