När det dammar i hörnen

14 maj 2020 william eriksson
När det dammar i hörnen

Har det hunnit gå lite för långt? Klagar personalen på att det är dammigt och nyser de stup i kvarten? Kan det vara så att det gått några veckor sedan städerskan slutade och du har glömt att anställa en ny? Lugn, bara lugn, det finns firmor som är experter på kontorsstädning och som rycker ut med kort varsel. Ring ett par firmor direkt och beskriv ert företags behov och lokaler. Hur brukar ni städa, vilken typ av tjänster vill ni köpa? Se vilken firma som ställer upp på kort varsel och är flexibel samt ger er ett bra prisförslag. Låt dem provstäda hos er. Samarbetet är A och O.

 

Städfirman du vill ha

Du söker givetvis efter den perfekta städfirman just för er. Personalen ska vara noggrann, tyst, renlig, miljövänlig och dessutom trevlig. Troligen finns en hel hop av sådana städfirmor som utför kontorsstädning, men har de möjlighet att komma med kort varsel? Sitt inte och fundera – bara ring! Svårighetsgraden på er städning beror på om den sker före, efter eller under arbetstid. Det vill säga är det folk på plats när städningen utförs eller är det enkelt och smidigt för städfirman att ta sig fram utan att störa någon? Är det enskilda kontor eller rör det sig om större lokaler, typ kontorslandskap?

 

 

Vad ingår?

Vad ingår; ska kontorsstädningen omfatta kontorsplatser, avtorkning av skrivbord, undanplockning och tömning av sopor samt återvinning eller är det enbart att dammsuga och torka golv? Kanske vill ni att kontorsstädningen även innefattar att de plockar i och ur diskmaskinen i ert personalkök, kanske ska de även torka av alla matborden och handdiska kastrullerna? Önskar ni även ha kontorsstädning av uteplatsen lite då och då och en översyn av den yttre entrén? Oavsett vad ni behöver hjälp med så finns det garanterat en städfirma för er. Anlita proffsig kontorsstädning i Stockholm idag!

Fler nyheter