Modulsystem till vård, barnomsorg, skola och mycket annat

06 november 2020 Cecilia Olsson

Ibland kan det uppstå behov av tillfälliga lokaler. Det kan till exempel handla om en planerad renovering eller byggnation som gör att de som vanligtvis befinner sig i lokalerna behöver en tillfällig lösning. Det kan även handla om mer plötsliga och oväntade saker som exempelvis en brand eller att det uppstår någon annan skada på fastigheten.

Modulsystem erbjuder högkvalitativa lösningar 

Vare sig det handlar om en oväntad eller planerad orsak till lokalbehovet så finns det hjälp att få. Med modulsystem går det att få fullt funktionella och komfortabla lokaler till alla möjliga ändamål. PCS Modulsystem är ett företag som tillverkar moduler till allt från förskolor och sjukhus till kontor.

Det går att hyra deras moduler precis så länge de behövs, om det så handlar om lång eller kort tid. Då behovet inte längre finns för de tillfälliga lokalerna hämtar PCS modulerna från platsen och återställer marken där de har stått.

Tillfälliga lokaler utan krångel

På PCS Modulsystem AB är de till hundra procent specialiserade på att sätta upp tillfälliga lokaler med bestående kvaliteter. De har även tagit fram egna flyttbara moduler som gör att de snabbt kan etablera den lokal som det finns behov för.

Genom sina smidiga tjänster har de hjälpt många skolor, kontor, förskolor, sjukhus och andra organisationer att utan krångel få exakt den lokalyta de önskar.

Snabb och bekväm lösning

På PCS Modulsystem löser de ofta akuta lokalbehov. De arbetar alltid för att tiden från det att tanken har väckts till att en färdig lokal står på plats är så kort som möjligt. Med PCS Modulsystem slipper kunderna dessutom mellanhänder eftersom de själva håller i hela kedjan från ritning till inflyttningsklart modulsystem.

PCS moduler skräddarsys efter de behov och önskemål som finns, till exempel kan de erbjuda extra dämpade material i väggar, golv och tak samt fönster som stänger ute ljud vilket är optimalt i kontors- och skolmiljöer. 

Fler nyheter