Med Phillips Hue starter kit är det enkelt att ta hemmets belysning till en ny nivå

26 april 2021 Cecilia Olsson

Att ha personligt anpassad, trådlös belysning i sitt hem är något som både kan underlätta vardagen och skrämma bort inbrottstjuvar. Med smart belysning blir hemmet bekvämare samtidigt som det kan användas på ett mer funktionellt sätt. Det går att anpassa efter vad som ska göras för tillfället och erbjuder en variation av färger och intensitet som inte finns i en bostad med endast ”vanlig” belysning. Phillips är ett företag som har utvecklat en mycket användbar, smart belysning som kallas Phillips Hue.

Hur fungerar Philips Hue?

Med Phillips Hue är det möjligt att styra hemmets belysning via en app, var man än befinner sig. Med denna belysning behöver man aldrig mer komma hem till ett kolsvart hem utan kan lysa upp bostaden precis innan man svänger upp på infarten. Inget mer slösande på energi genom att ha lampor tända hela dagarna eller plågan med att behöva lyssna till det stressande tickandet från en inkopplad timer. Med Phillips Hue går det även att få det att se ut som att man är hemma fast man inte är det med lampor som tänds slumpmässigt.

Gör belysningen personlig

Med Phillips Hue kan man reglera både ljusstyrka och färg vilket gör det möjligt att anpassa belysningen efter vad man ska göra eller hur man känner sig. Det går till exempel att ställa in så att belysningen efterliknar soluppgången, vilket kan göra det lättare att ta sig upp på morgonen. Det går också att belysa inredningen med olika färger samt skapa en riktigt mysig (eller funktionell) atmosfär. Med Phillips Hue går det att välja mellan flera nyanser av vitt och hela 16 miljoner färger. 

Hitta allt som behövs för en anpassad belysning

Är man intresserad av ett philips hue starter kit så kan man vända sig till Lampemesteren.se. Där hittar man 141 olika produkter från serien, allt från strömbrytare och glödlampor till snygga armaturer med mera. Lampemesteren.se sätter design och kvalitet i fokus och deras spännande sortiment är noga utvalt.

Fler nyheter