Man får mycket för 50 000 kronor

16 februari 2020 jonas olsson
Man får mycket för 50 000 kronor

Vad skulle du göra för 50 000 kronor? Det finns många alternativ att välja på. Du hade kunnat köpa ungefär 830 starköl på krogen nästa pubrunda. Du hade kunnat flyga från Kastrup till London 100 gånger. Du hade kunnat köpa 5 000 liter mjölk. Eller varför inte skaffa sig ett Netflix-abonnemang för 53 år framöver? Ja, eller så hade du kunnat göra någonting vettigare. Typ investera pengarna i någon lovande aktie. Kanske boka den där drömresan för hela familjen som ni har pratat om så länge och som nu helt plötsligt är på erbjudande. Eller är du kanske sugen på att starta eget och behöver ett startkapital?

 

Låna även med betalningsanmärkning

Det finns mycket man kan göra för 50 000 kronor och ännu fler anledningar till varför man behöver en sådan summa. Ibland kan man behöva den riktigt snabbt. Då kan ett lån vara aktuellt. Fast är inte ett lån komplicerat och tidskrävande att ta, tänker du. Jo, det kan det vara om du går via din ordinarie bank och kanske till och med har en betalningsanmärkning eller två. Då kan det vara riktigt besvärligt. Men på vipbanks.se samlas lånalternativ från olika långivare där kraven inte är lika hårda. Givetvis blir det enklare för dig att ta lån med trygg ekonomi, men dörrarna är flera.

 

 

Enkla lån

Det är svårt att klampa in på banken och bara säga att du vill ”låna 50 000 kronor”. Då får du antingen gå igenom en segdragen process med pappersarbete innan någonting sådant kan gå i lås, eller så ber de dig lämna bankkontoret. Då är det betydligt enklare att till exempel via sms snabbt och enkelt låna både högre och lägre summor. Exempelvis är just 50 000 kronor precis en sådan summa som man kan låna via långivarna som förmedlas på vipbanks.se. Fundera först på om du har möjlighet att betala tillbaka, och följ sedan dina drömmar!

Fler nyheter