Ljuvliga dofter i hemmet

24 mars 2020 william eriksson
Ljuvliga dofter i hemmet

Vad är väl härligare än att komma hem till ett nystädat och fräscht doftande hem? Men tyvärr så försvinner doften av rengöringsmedel och nytvättade lakan väldigt fort, och den ljuvligt doftande renheten är snabbt ett minne blott. Vad sägs om man skulle kunna ha den där nystädade doften hemma varje dag i veckan? Med ett doftsystem som exempelvis Air Wick, kan man njuta av nytvättad bomull och fräscha blommor från morgon till kväll, varje dag. Se mer här för möjligheten att prova en Air Wick, och kanske även samtidigt köpa en Air Wick refill, för att aldrig råka stå utan den goda doften hemma.

 

Kryddigt och orientaliskt

Vill man gå till en stor doftmässig ytterlighet, så kan man använda sig av parfymer eller rökelse. Men att använda en Air Wick, med refill, är alltid en god grund, vilken doft man sedan väljer att accentuera. Prova gärna att sätta Air Wick i rum som man annars inte tänker sig att de ska vara i. Badrummet får en ton av renhet och fräschör om man installerar ett system för god doft där. Varför inte överraska sig själv med en god doft i exempelvis garderoben eller källaren? De ytorna kommer vara lättare att besöka framöver i så fall.

 

 

Doft som terapi

Man har mer och mer kommit tillbaka till ålderdomlig kunskap, som att doft ger associationer till såväl gott som dåligt. Minnen kan väckas, känslor svalla och en ork växa. Så tänk efter nästa gång det är dags att köpa en Air Wick. Kanske är det dags att kasta bojorna och gå ifrån gamla tiders rutiner? Prova att installera en ny doft, och få ett hem som känns som nytt och fräscht igen. Och varför inte skapa en helt annan doftbild i exempelvis sovrummet, för att gynna romantiken och få en mycket härlig plats att vara på. 

Fler nyheter