Lev ut dina drömmar med hjälp av Danguitar.se

13 januari 2021 Mikael Barani

Har vi någonsin behövt musik mer än idag? I dessa tider då ingenting längre känns som förut så kan musiken ge oss både tröst, hopp och energi. För en bra låt kan verkligen förändra, och helst då förbättra, en dag.
Av samma anledning så söker vi oss själva till det instrument som vi behärskar. Det är som en gammal vän som alltid finns tillgänglig när vi behöver den som mest. Att sätta sig ned och blinka lite på gitarren från www.danguitar.se kan vara både otroligt meditativt och samtidigt en källa till energi.

Ditt liv – dina drömmar

För vi människor behöver hitta de där stunderna där vi bara kan existera utan krav på att åstadkomma något. Vi behöver de där stunderna då vi bara kan ladda batterierna och njuta av vardagen som den är. 
Det är svårt i dessa tider, och det har varit det länge. Ska man hinna balansera heltidsarbete med familj och andra intressen så blir det mycket.

Denna pandemi som vi befinner oss i har dock öppnat upp för nya lösningar. Kanske är det flera som har insett att man faktiskt kan styra mer över sin tillvaro, och kanske är de några som känner att de vill arbeta lite mindre. För pengar är som bekant inte allt i världen, det kan man fråga majoriteten av musikerna här på jorden om.

Istället handlar det om att leva på ett sätt där man både utmanar sig själv och har perioder av lugn och kravlöshet. Det är ett växelspel som kanske känns enkelt i teorin, men som i praktiken blir en riktigt svår nöt att knäcka.
Ofta ligger nyckeln i att våga säga ja till sina inre drömmar och att tacka nej till saker som får en att röra sig bort från dessa drömmar.
Det svåraste är förstås att det bara är Du som vet vilka dina drömmar är – och ensam måste stå upp för dem.

Fler nyheter