Köp ny glasvagn till ditt kompaktlager

20 augusti 2021 Lily Hansen

Stora glasskivor som man har till fönster eller glaspartier i hotellfoajéer och entréer är inte tjocka, men de är skrymmande och måste hanteras varsamt. Har du ett antal glasskivor att lagra är det därför praktiskt med en speciell vagn. Det finns glasvagnar där man kan ställa skivorna lite lutande jämte varandra, så köp en till ditt kompaktlager.

Glasskivorna står skyddade så att de inte repas eller skadas och du får plats med flera stycken på samma vagn. Tillsammans skulle skivorna vara tunga och otympliga att flytta eller hantera, men med en ny glasvagn är de lätta att transportera på ett smidigt och säkert sätt.

 

Glasvagnar för både byggare och glasmästare

Till ett bygge, en renovering eller när flera rutor behöver bytas på grund av skadegörelse, har en glasmästare mycket att göra. Det kan också vara att man vill glasa in en altan och ha flera glasrutor under räcket, för att få bra utsikt. Det finns många spännande projekt att genomföra, men arbetet måste vara praktiskt.

När man jobbar med glas, innebär varje ruta en kostnad för köparen, och alla rutorna måste vara hela för att bygget ska bli komplett. Det är därför både effektivt och ekonomiskt att förvara alla glasskivor på dessa glasvagnar, som är konstruerade för kompaktlager.

 

 

Mindre skaderisk och inget svinn

Man minskar svinn i sin verksamhet, eftersom rutorna står stadigt och är lätta att transportera och hantera i glasvagnen. Man kan ha många glasvagnar för olika projekt och behöver man många finns det också möjligheter att köpa dem begagnade.

Man utsätts inte heller för skaderisk, eftersom man slipper sopa krossat glas och skärvor. Det är annars lätt hänt att en ruta blir skadad eller repig, och då måste den kasseras. Glaset skulle kanske sitta i entrén till ett varuhus eller ett modernt bygge. Skaffa en ny glasvagn som underlättar professionell hantering.

Fler nyheter