Inspireras och skapa

27 augusti 2018 Matilda Olsson
image

Det ska vara snabbt, roligt och enkelt att skapa sin alldeles egen canvas-tavla. När du väl har bestämt dig för vilket motiv du vill ha är det bara att börja skapa tavlan direkt i Sumopix program. Med programmets hjälp blir det enkelt att skapa och du ser hela tiden priset i förhållande till storleken medan du skapar. Välj själv vilken tjocklek du vill ha på ramen, alternativen är 2, 4 och 8 cm. Duken spänns sedan upp på ramen och denna kommer inte att synas.

Med många valmöjligheter kan det vara svårt att välja. Om du vet att du vill ha canvastavlor på väggen men inte exakt vet vilken typ eller vilket motiv, är det en bra idé att titta på inspirationsbilder. Hos Sumopix finns det en särskild inspirations-sida där du kan hitta idéer till hur du vill ha det hemma hos dig. Du kan också kolla i inredningstidningar, på bloggar eller söka på nätet efter de senaste trenderna med canvastavlor. Glöm dock inte att alltid välja det du själv gillar och kommer att trivas med, framför vad som är trendigt just nu.

Tänk också på att det kan vara snyggt att matcha tavlan med inredningen. En tavla med blåa toner som hänger ovanför soffan kan enkelt matchas med några snygga soffkuddar som tar upp de blå tonerna i tavlan. Eller varför inte matcha med några ljus i samma ton som tavlan, och som skapar en mysig atmosfär i rummet? Kommer du ändå inte på något bra motiv som du vill ha från dina egna bilder så är det inga som helst problem. Hos Sumopix finns det ett enormt stort utbud i bildbanken och där hittar du garanterat ett motiv som gör sig bra hemma på din vägg. Dessutom är alla motiven både kostnadsfria och högupplösta vilket passar perfekt för att förstora upp.

Fler nyheter