Hotell – ett tillfälligt hem

13 augusti 2020 patrick pettersson

Vilken relation man har till hotell beror lite på varför man bor på dem. För en som reser mycket i jobbet kan ett hotell vara ett nödvändigt ont.

Det är därför viktigt att allt finns på plats. Kanske ett litet affärscenter med fax och kopiator. Ett rum med ett bra skrivbord för att man ska kunna jobba utan att kroppen säger ifrån. Room service för lättare mål sent på kvällen när man inte känner för att sätta sig ensam i restaurangen, och en minibar så att man kan ta sig en kall öl framför tv:n. Kanske även att det finns lite mjölk till kaffet när det börjar vara svårt att hålla ögonen öppna.

Mysigt och spännande

För den som endast sover på hotell när man är på semester är det en extraordinär lyx. Den renbäddade sängen med fluffiga kuddar. Tvålarna i badrummet och shampoot vid duschen. Rummet är det viktigaste, och frukosten förstås. Buffén där allt finns och man kan sitta i timmar och bara njuta på ett sätt man sällan gör hemma.

Men förutom det finns allt som lockar utanför hotellets väggar. Hotellet är bara en nödvändig men mysig lösning för att få sova gott.

 

 

Så hur hittar man till sitt favorithotell?

Man kan googla på “hotell i Ekerö“ om det är denna vackra plats man tänkt åka till för att kunna utforska både vikingahistorien och njuta av Stockholm alla fröjder. Sedan är det bara att leta sig fram och hoppas att man kan hitta ett hotell som passar alla de kriterierna som man har.

Förhoppningsvis hittar man något bra erbjudande så att man kan stanna lite längre. För det finns ju så mycket att se, både när det kommer till natur och sevärdheter. Man kan dessutom inte åka hem utan att först få kikna av skratt på några av Gröna Lunds spännande åkattraktioner.

Fler nyheter