Gå en Utbildning botox

26 februari 2021 Lily Hansen

Vill du utöka och kunna erbjuda ännu mer av dina tjänster? Vill du börja med något helt nytt? Med en botox-utbildning kan du hjälpa andra att nå deras drömutseende. Det kan vara en rynka som är för djup, läppar som man inte är nöjd med, eller något annat. Har du en utbildning får du lov att ge botox. 

Botox är idag väldigt populärt och många använder sig av det. Man använder sig av det för att fylla ut rynkor eller förändra sitt utseende på andra sätt. Botox är dock inte endast för utseendets skull, man kan även använda sig av det om man lider av migrän. Detta kan då hjälpa till att minska på migränen. 

 

Vad krävs för att få ge botox?

När man ska gå en Utbildning botox får man själv bekosta den. Den kostar allt från 11.000-16.000 kronor. Det tar endast en dag att genomföra utbildningen och när den är gjord får du ett certifikat som visar att du gjort utbildningen och får lov att arbeta med det. Det låter enkelt, men det krävs mer.

För att få lov att gå utbildningen behöver du vara legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare. Detta då du utför injektioner med nålar. Är man legitimerad som något av dessa och vill göra något mer kan botox vara något att tänka på. 

 

 

Gå alltid till en certifierad 

När man ska göra botox eller fillers bör man inte ens tänka tanken på att gå till någon som inte har gått utbildningen. Man ska alltid vara noga med att se så de har kompetens och tillstånd att arbeta med det. 

Botoxen görs med hjälp av små nålar man sticker in under huden. Detta kan stickas och spännas lite. En del tycker inte det känns alls medan andra upplever ett obehag. Botox kan vara vägen till ditt drömutseende.

Fler nyheter