Få bra pris och trygg leverans med DHL

27 augusti 2020 Cecilia Olsson

Det finns massor av anledningar till att man behöver skicka ett paket, allt från ett kvarglömt gosedjur på ett hotell till företagspaket som är avgörande för framtida samarbete. Saker som skickas har alla sitt egna värde, även om det kan te sig på lite olika sätt. Det är därför klokt att använda sig av ett betrott fraktföretag då det är dags att skicka paket.

Ett professionellt företag som alltid levererar 

Ett av de allra främsta fraktbolagen på marknaden är DHL, de skickar över hela världen och har rykte om sig att alltid leverera paket i tid oavsett hur hög arbetsbelastningen än är i företaget. De levererar med flyg, båt, tåg, lastbil, cykel och bil, allt för att paketen ska nå sina destinationer så snabbt och tryggt som möjligt. För den med lite tid till övers är det även möjligt att beställa upphämtning av sin leverans och den kan även bli levererad direkt till mottagaren.

Gör beställningen så smidig som möjligt till bästa pris

Det finns mycket goda möjligheter att få bra DHL priser hos Paket.se. Genom att beställa sin leverans genom dem så behöver man inte betala för DHL´s kundtjänst utan får den direkt genom Paket.se istället, de kan dessutom ge extra förmånliga priser tack vare att de bokar så pass många leveranser genom DHL. Bara för att priset blir lägre betyder det alltså inte att något i processen blir sämre.

Man kan också dra nytta av jämförelsetjänsten på Paket.se för att få fram det billigaste eller snabbaste alternativet från just DHL. Det gör man genom att fylla i antal, vikt (per styck) samt den maximala höjden, bredden och längden. När man har fyllt i uppgifterna så får man fram olika alternativ att välja mellan, exempelvis om man vill ha den snabbaste eller billigaste leveransen. Det gör att man alltid kan välja det som passar bäst för en själv.

Fler nyheter