Detta kan en bilservice i Tyresö göra för dig

14 september 2020 Lily Hansen

Du och familjen behöver en liten paus från storstadslivet i Stockholm. Ni har fått en heldag ledigt som ni äntligen kan få spendera tillsammans. Ni tränger in er i er gamla trotjänare på fyra hjul. Efter tre omvridningar av nyckeln i tändningen tillsammans med några rejäla stamp på gaspedalen startar äntligen bilen. Det har varit samma visa i en månad nu, men man vänjer sig vid den rätta känslan för hur bilen ska igång. Den startar ju trots allt fortfarande.  

Ni bestämmer er för att ta er ut i naturen. Ni kör till naturreservatet i Tyresö. Planen är att besöka slottet, låta barnen springa av sig och sedan fika på en filt i gräset. I höjd med att ni passerar Alby naturreservat börjar motorlampan på instrumentpanelen lysa igen. 

“Jaja, det löser sig” tänker du och ni kör vidare och parkerar. Ni har en förträfflig dag och ska köra hem i slutet på dagen. Bilen går nätt och jämnt att starta, och lampan lyser fortfarande. Vad gör du nu? 

 

Räddaren i nöden

Som tur är för dig och familjen finns det en lokal bilservice i Tyresö. Ni ringer dit och säger att ni behöver komma in med bilen. En kort stund senare tar de emot er i verkstaden. Medan ni väntar diagnostiserar mekanikerna bilen. Ni hinner ta en glass, en kaffe och en fika till medan ni väntar. Men barnen är trötta och vill hem.  

Plötsligt kommer mekanikern ut från verkstaden. Mekanikern berättar att det var tur att ni kom när ni gjorde och att ni inte väntade längre. De goda nyheterna är att bilen går att rädda, och det kommer inte heller att kosta er skjortan. Ni jublar över informationen. Familjens trotjänare får leva vidare. Vill du också få din bil räddad? Spana in vad din bilverkstad kan göra för dig här: http://sweaautoservice.se/ 

Fler nyheter