Det kan vara väldigt lönsamt att dekorera hemmet med affischer

03 augusti 2021 Cecilia Olsson

Att använda sig av affischer istället för äkta konst i sitt hem är en bra strategi för den som önskar kunna fylla sina väggar med snygga och vackra motiv utan att behöva lägga ut en massa pengar på det. Det öppnar även upp för möjligheten att följa trender eller byta ut motiven när behov uppstår eftersom affischerna enkelt kan varieras. Genom att rama in sina affischer i fina ramar så kan det ge ett lika snyggt intryck som vilken konst som helst på väggarna. 

Matcha affischer efter inredning eller årstid

Tack vare att affischer är betydlig billigare än äkta tavlor (och i regel dessutom lättare att byta ut i ramen) så kan man smidigt byta ut dess motiv om man skulle måla om väggarna eller byta ut accentfärg i rummet. Det kan ge en fin helhet om man plockar upp rummets färger även i motiven på väggarna. Något som kan ge en väldigt schysst effekt om man har en spännande färg på väggen är att använda ett motiv på affischen som går ton i ton med den.

Det kan även finnas ett behov av att byta ut väggdekorationer inför sommar eller vinter. Det känns helt enkelt mer rätt att ha vintermotiv på vintern och sommarmotiv på sommaren. Det kan även handla om att man gärna tar in lite ljusare färger när våren står i full blom och lite varmare färger som matchar höstlöven inför vinterns entrè.

Affischer för hemmets alla rum på en och samma plats

Det allra smidigaste är att hitta en butik där det är möjligt att välja i ett varierat sortiment av vackra och högkvalitativa affischer. Då sparar man in på fraktkostnader och vet dessutom alltid var man ska vända sig när det är dags för något nytt på hemmets väggar. På https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html hittar man ett brett utbud av affischer för olika smaker och åldrar. 

Fler nyheter