Det finns mycket att vinna genom att byta till LED armatur i företagets lokaler

18 maj 2021 Cecilia Olsson

Bra belysning på en arbetsplats är avgörande för att man ska kunna utföra sina arbetsuppgifter effektivt och säkert. Det kan dessutom minska risken för huvudvärk och trötthet bland anställda, något som annars kan dra ner på produktiviteten. Lysrör med jämnt ljus samt bra färgåtergivning och färgtemperatur ger en enhetlig samt behaglig belysning som gör lokalerna extra trivsamma och funktionella. Genom att använda LED armaturer så kommer det dessutom ännu fler fördelar med på köpet. 

LED belysning kräver mindre energi 

LED belysning är ett mycket effektivt sätt att minska energiförbrukningen på ett företag och i det långa loppet även ett förminskat ekologiskt fotavtryck. Förutom dess energieffektivitet så håller nämligen LED belysning längre jämfört med konventionell belysning samt är också möjligt att återvinna. Den kostnad man får lägga på LED belysningen tjänas snabbt igen tack vare dess positiva egenskaper. LED lysrör använder i snitt 60 procent mindre energi än konventionella lysrör. 

LED lysrör är fördelaktigt i utrymmen där lyset behöver vara tänt dygnet runt

Det är väldigt förmånligt att använda sig av LED lysrör i exempelvis produktionslokaler, parkeringshus, industribyggnader och lagerlokaler som drivs dygnet runt samt kräver god belysning ut produktivitets- och säkerhetssynpunkt. Ytterligare en stor fördel med LED lysrör är att de avger ett jämnt ljus och ljusflöde under rörets hela livslängd.

Fördelarna med LED belysning är tydliga

Kort och gott så innebär LED belysning lägre energianvändning, energikostnader, underhållskostnader samt ett bättre och jämnare ljus. Det ger i sin tur positiva effekter på allt från ekonomi och miljö till de anställdas hälsa och koncentration. Önskar man övergå till LED lysrörsarmaturer så kan man vända sig till LED MegaStore. De erbjuder LED lysrör, LED armaturer och en hel del annan LED belysning samt tillbehör av hög kvalitet. Gå in på www.ledmegastore.se och upptäck hela sortimentet av LED belysning för alla lokaler och behov.

Fler nyheter