Det energismarta valet med VVS konsulter

26 februari 2021 Lily Hansen

Håller din dröm på att gå i uppfyllelse? Håller du på att äntligen bygga ditt eget hus? Såklart bygger du det med hjälp av olika hantverkare. För att få det helt rätt behöver du även hjälp av duktiga VVS konsulter som hjälper till med ritningarna. 

Alla vill leva så energisnålt som möjligt och flyttar man in i ett nybygge har man världens chans att göra det exakt som man vill. Med experthjälp kan de lägga upp ritningen så klimatsmart som bara är möjligt. VVS konsulter hjälper till både med utredning och ritningar på installationer. 

 

Den hjälp du behöver

När man bygger nya hus idag eller ska renovera och dra om bland ledningarna finns det regler och lagar man måste följa. Allt detta har VVS konsulter såklart koll på. De hjälper även till med energideklarationer och räknar ut energiåtgången. 

Det är otroligt mycket man ska ha koll på när man gör en ombyggnad eller bygger nytt. Regler och föreskrifter kan ändras då och då, men som VVS konsult är man alltid uppdaterad och följer de regler som finns. Står man inför ett nybygge eller ombyggnad är det enda rätta valet att ta hjälp av en VVS konsult. 

 

 

Anlita ett proffsföretag

Då det är ett stort ansvar att göra ritningar och hålla dem både klimatsmarta samtidigt som de följer lagarna bör man välja rätt företag. Ingen annan än proffsen är värda att anlita för detta uppdrag. Man gör sig själv en tjänst genom att direkt hitta ett företag som är experter och gör ett noggrant jobb.

Timpriset kan vara lite dyrare hos konsult, man kan räkna med allt mellan 500-600 kronor i timmen. Dock kan det vara smart att ringa några olika företag för att få en offert på arbetet. Ha gärna nedskrivet vad du själv önskar av dem, som resultat, tidsplan, pris m.m. 

Fler nyheter