Dekorera ditt hem med affischer

27 november 2020 william eriksson

Affischer är ett enkelt, snabbt och billigt sätt att ge färg och stil åt hemmet eller arbetsplatsen. Det kan vara ett abstrakt motiv, tjusiga blommor, eller något väldigt personligt som datumet på din förstfödda. Snygga affischer passar perfekt till att dekorera sov- och vardagsrum, men även för att ha någonting att titta på i väntrum och kontor. Du kan göra en tom hallvägg mycket mer intressant med passande väggdekoration.

Det finns ett oändligt utbud av olika motiv, så det finns definitivt någonting för alla. Stadsmotiv, naturmotiv, inspirerande texter eller geometriska former i häftiga färger. Många webbutiker erbjuder inramning så att man kan hänga upp affischen direkt vid leverans.

Designa din egen affisch

De flesta onlinesidor som erbjuder affischer tillåter att du själv designar den. Man kan personalisera efter egen inspiration, exempelvis genom att skriva en egen text. Uppmuntrande ord passar bra på köksväggen för att påminnas om när du tar ditt morgonkaffe. Du kan lägga till egen bakgrund eller välja ett foto som du själv tagit.

Om du inte har tid eller lust att sätta ihop en egen design finns det ett stort utbud av färdiga affischer att välja mellan. Fördelen med att ha affischer som väggdekor är att det är ganska lätt att skaffa, särskilt om man beställer online. Man behöver i princip endast välja, klicka och sedan vänta på leveransen. När paketet kommit är det bara att packa upp den nya affischen och hänga upp den på väggen.

Ett bra val för plånboken

En annan fördel med affischer är självklart priset. Målade tavlor kan självklart vara mycket mer personligt än affischer, men också ganska kostsamt. Ett billigare alternativ är då en affisch, som kan kosta en fjärdedel av vad en målad eller tecknad tavla skulle kosta. Det möjliggör även att beställa flera affischer istället för bara en eller två.

Fler nyheter