Anlita en flyttfirma för en smidigare flytt

30 september 2019 Lily Hansen
Anlita en flyttfirma för en smidigare flytt

De flesta flyttar mer än en gång i livet. Det är få som tycker själva flytten är kul. Saker ska plockas ner i kartonger, de ska bäras ner till flyttbilen och sen ska de upp. Har du otur ska du både upp och ner för fem trappor utan hiss. Bor du i en större stad så är det också det där med att hitta en parkering. När du ska flytta kan det därför vara bra att anlita flyttfabriken.se för en smidigare flytt. Det är smidigt och du får mer tid över till annat.

 

 

Vad ska du tänka på?

 

Bor du i en större stad finns det ofta ett stort utbud av flyttfirmor. Då kan det vara bra att se till att anlita någon som har erfarenhet av flytt och bra rykte. En del har fasta priser för hela flytten och en del ger dig offert beroende på hur stor flytten är. Det är också viktigt att de har en bra försäkring om olyckan skulle vara framme. Har du större möbler eller piano så kan priserna variera lite, den som flyttat ett piano vet hur komplicerat det är. Det är inga smidiga saker som går att montera ned.

 

Flyttfirmor och flyttstädning

 

Många flyttfirmor erbjuder även flyttstädning. Det gör flytten än smidigare för en bra flyttstädning tar tid. Har du ett hus eller större lägenhet är det många timmars jobb även om du har rent och fint hemma till vardags. Firmorna kan även hjälpa dig att reda ut det där med RUT-avdraget. Nu har RUT-avdraget utökats så prata med företaget du anlitar så kan de guida dig. Helhetslösningar är enklare än att anlita två olika företag som ska passa in olika tider. Det är roligare att kunna ägna sig åt det nya hemmet istället för att försöka pussla in en flytt i vardagen. 

Fler nyheter